Connect with us

technokrata

Stratégiai együttműködést kötött a PSINet és a Dataplex

Laptop

Stratégiai együttműködést kötött a PSINet és a Dataplex

Hosszú távú együttműködésről szóló megállapodást írt alá a Dataplex Telekommunikációs Kft. és a PSINet Magyarország Kft. – ezzel a PSINet az első olyan Internet-szolgáltató Magyarországon, amely egy független infokommunikációs infrastruktúra-szolgáltatóval lépett stratégiai szövetségre.

A megállapodás értelmében a PSINet a Dataplex adatközpontjában – az Európában jelenleg hozzáférhető legkorszerűbb technológiát képviselő létesítményben – építi ki emelt szintű hosting- és alkalmazás-szolgáltató központját.

A Dataplex nemzetközi IP kapcsolatát ugyanakkor a PSINet biztosítja, melynek sávszélessége az együttműködés keretében az igényeknek megfelelően dinamikusan bővül a jövőben.

Felsmann Balázs, a Dataplex Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A megállapodás aláírásával olyan együttműködés jön létre, amely lehetővé teszi, hogy a két cég a jövőben közösen fejlesztett termékekkel és szolgáltatásokkal jelenjen meg az infokommunikációs piacon.”

Graur Tamás, a PSINet Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója az aláírás kapcsán hangsúlyozta: ”A PSINet számára a Dataplex stabil és professzionális technikai hátteret jelent. Az általuk biztosított infrastruktúra jelenti az alapot hozzáadott értékű szolgáltatásainkhoz, így a most induló emelt szintű hosting- és alkalmazás-szolgáltatásunkhoz (ASP) is.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp