Connect with us

technokrata

Hibás a MadOnion 3DMark 2001 SE – újra kiadták a mérőprogramot!

Laptop

Hibás a MadOnion 3DMark 2001 SE – újra kiadták a mérőprogramot!

Tegnap derült ki a hiba, ami miatt az Nvidia legújabb chipjei jobb eredményeket érnek el, mint az a valós alkalmazásokban tapasztalható. A javításra nem sokat kellett várni – a MadOnion újra kiadta a mérőprogramot.

Ismeretes, hogy a 3DMark 2001 SE-ben tegnap este merült fel egy hiba, melynek következtében az Nvidia legújabb chipjei jobb eredményeket érnek el, mint az a valós alkalmazásokban tapasztalható. A hibára akkor derült fény, amikor a 3DMark 2001 SE-t a tesztek között feltűnő információs betétek nélkül futtatták le. Az eredmények ennek hatására lecsökkentek, s ezzel jóval valósabb képet mutattak a tesztelt kártya teljesítményéről.

A két érintett cég együtt dolgozott a megoldáson, amely most jelent meg új mérőprogram és patch formájában egyaránt – utóbbi az eredeti 300-as build verziószámot 330-ra módosítja, előbbi eleve így települ.

A javítás következtében a 3DMark 2001 SE ˝mellékhatásként˝ kompatibilissé válik a DirectX 9-cel, és az Nvidia GeForce 4 Advanced Pixel Shaderének mérése is szerepel a tesztek között, továbbá helyesen ismeri fel a legújabb CPU-kat és kezeli az AGP 8x-at.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák