Connect with us

technokrata

Az első dobozos CRM szoftver – már piacon

Laptop

Az első dobozos CRM szoftver – már piacon

Az alacsony árkategóriájú rEVOLUTION ÜgyfélVarázsló a kisvállalatok igényeinek megfelelően került kifejlesztésre.

Június közepén kerül piacra a rEVOLUTION Software ÜgyfélVarázsló névre keresztelt programja, amely a piacon az első „dobozos” termékként forgalmazott alacsony árkategóriájú CRM (Customer Relationship Management) szoftver. A partnerkezelő termék kifejlesztése kimondottan a kisvállalatok igényeinek szem előtt tartásával történt, így az ügyfélkezelés számítógépes támogatása nem csak a funkciók, hanem az alacsony, alig 30.000 forintos árnak köszönhetően új lehetőségeket nyit a nagyszámú kisvállalati célcsoportnak.

Minden céghez számos olyan fontos információ érkezik be naponta, amelyek soha nem kerülnek egységes rendszerbe, és amelyekből így a cég soha nem profitál. A rEVOLUTION ÜgyfélVarázsló szoftvere azokat az eszközöket biztosítja a piac legkisebb szereplői számára, amelyekkel a napi üzletmenettel kapcsolatos ügyfél-információk összegyűjthetők, rendszerezhetők, tárolhatók és elemezhetők egyrészt az áttekinthetőség, másrészt az ügyfelek megtartása érdekében. A szoftver minden olyan vállalkozásnak ajánlott, ahol jelenleg manuális, az adatokat nem egységesen kezelő ügyfélfeldolgozás működik, és ahol a jelenlegi feldolgozás szétszórtsága vagy akár a nagysága átláthatatlanná teszi az ügyfélkapcsolatok ápolását.

A rEVOLUTION a közelmúltban a Microsofttal közösen tartott roadshow keretében közel 600 vállalat döntéshozóinak mutatta be a szoftvert, illetve annak „nagyobb” változatát. Az ezt követő felmérés alapján a cégek 40 százaléka úgy vélte, hogy üzleti életükben helye van a CRM alkalmazásának. A cégek 25 százaléka pedig üzletileg is fontolóra vette a rendszer bevezetését.

„A költségmegtakarítás, vagy az elérhető többletbevétel jelenti a CRM rendszer megtérülésének kulcsát” — mondta Juhász Zsolt, a rEVOLUTION Software Integrált Rendszerek Üzletágának igazgatója. „A szoftver készítése során számos cégvezetővel történt konzultáció eredményeképpen konkrét tevékenységek kerültek modellezésre, illetve kielemzésre. Az ezekből nyert eredmények azt mutatják, hogy a vállalkozások átlagosan 3 és 6 hónap közötti, a dobozos CRM esetében ennél jóval rövidebb megtérüléssel számolnak” –- tette hozzá. A megtérülés mellett fontos tényező a vezetői kontroll kiteljesedése is, amit számokkal mérni jóval nehezebb, de kétségtelenül a szoftver bevezetésének hozadéka. A program kifejlesztéséhez nagyban hozzájárult a rEVOLUTION Software saját tapasztalata is: a cég 3 éve használ CRM rendszert ügyféltevékenysége kezelésére, így a napi gyakorlatból szerzett ismeretekre építve kerültek az igények logikai és funkcionális rendezésre.

Az árkategóriáját és funkcióit tekintve speciálisan a kis- és magánvállalkozások számára kifejlesztett ÜgyfélVarázsló akár a rEVOLUTION Iroda Sorozat számlázó programjaihoz kapcsolva, akár önálló rendszerként is használható. A Standard (egygépes) változat nettó 29.920, a Deluxe (háromgépes) változat 59.920 forintért kapható, így minden vállalkozás könnyen hozzájuthat a napi munkavégzés során minden cégnél automatikusan keletkező alapadatokra építő programhoz. A program túl azon, hogy megvalósítja a korszerű ügyfélkapcsolat-kezelést, lehetőséget biztosít a kereskedelmi folyamatok követésére is, sőt segítséget nyújt a vállalkozások árbevételének megtervezésében.

A rEVOLUTION szerint a szoftver felhasználását tekintve nem szabad elfeledkezni arról, hogy a CRM teljesen új terület, még nem tartozik a mindenki által ismert “hagyományos” alkalmazások közé, különösen nem ebben a piaci szegmensben.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle