Connect with us

technokrata

Megjelent a HighPoint Rocket RAID 1520 – az első Serial ATA RAID vezérlő

Laptop

Megjelent a HighPoint Rocket RAID 1520 – az első Serial ATA RAID vezérlő

Serial ATA / ATA100 átalakító segítségével bármilyen E-IDE merevlemez kezelésére alkalmassá tehető.

A HighPoint kínálatában eddig is kiváló minőségű termékekkel találkozhattunk. A most megjelent újdonságuk elsőként jelenik meg a Serial ATA RAID vezérlők piacán.

A RocketRAID 1520 egy kétcsatornás RAID vezérlőkártya, RAID 0, RAID 1 és JBOD támogatással. Csakúgy, mint korábbi termékeiben, a HighPoint ezen újdonságnál is nagyon odafigyelt a szoftveres beállítási funkciók jó használhatóságára. A majdnem minden operációs rendszer alatt üzemeltethető vezérlő természetesen a Serial ATA csatlakozásnak köszönhetően jobb teljesítményt ígér elődeinél.

Szintén a HighPoint kínálatában megtalálható Serial ATA / ATA100 átalakító (RocketHead100) segítségével bármilyen E-IDE merevlemez kezelésére alkalmassá tehető. Ennek köszönhetően már most nagy kereslet várható erre a vezérlőre, ugyanis egyrészt bármilyen alaplapban alkalmazható, ezzel alkalmassá téve a régebbi típusokat a Serial ATA merevlemezek fogadására, másrészt pedig a jelenlegi ATA100-as és a Serial ATA merevlemezekkel is használható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle