Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új igazgató a Synergonnál

Laptop

Új igazgató a Synergonnál

Ezentúl Molnár Zsolt látja el a Synergon Informatika Rt. kommunikációs igazgatói teendőit, a vállalat korábbi vezetője, Keszthelyi András a Kormányzati Kommunikációs Központ igazgatójaként tevékenykedik tovább.

Synergon Informatika Rt. vezető hazai megoldásszállító-vállalkozás, saját tőkéje meghaladja 7,5 milliárd forintot. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén és a londoni SEAQ elektronikus tőzsdén is jegyzik. A Synergon regionális terjeszkedése és tevékenysége megvalósítása érdekében 2000-ben többségi részesedést szerzett a cseh Infinity a.s. és horvát Span d.o.o. informatikai cégekben.

A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációs tevékenységet üzleti tanácsadással, különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, szoftvertanácsadással, teljes körű információ-biztonsági megoldásokkal, üzleti megoldások kialakításával, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg, illetve rendszerüzemeltetési és szervizszolgáltatásokkal, oktatással támogatja.

2002. június 7-től Molnár Zsolt látja el a Synergon Informatika Rt. kommunikációs igazgatói teendőit. Molnár Zsolt 2000 októberétől dolgozik a Synergonban, feladata a Synergon széles körű és aktív belső kommunikációjának megteremtése volt, melyen belül az egyik lényeges tevékenysége a leányvállalatokkal való együttműködés és a regionális tevékenység támogatása a kommunikációs csatornák és szabályok kidolgozásával. Közel 10 éves kommunikációs tapasztalattal rendelkezik, a Synergon előtt a Hungexpo Rt. PR Igazgatóságán dolgozott, majd az osztrák tulajdonú ACES Budapest PR ügynökség munkatársa volt.

Keszthelyi András a Synergon korábbi kommunikációs igazgatója a jövőben a Kormányzati Kommunikációs Központ igazgatójaként tevékenykedik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés