Connect with us

technokrata

Honlaptervezési pályázat a szenvedélybetegségek visszaszorítására

Laptop

Honlaptervezési pályázat a szenvedélybetegségek visszaszorítására

A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium, az MTM-SBS Televízió Rt. „tv2” elnevezésű országos televíziós csatorna, és az Egészséges Ifjúságért Alapítvány országos internetes honlaptervezési pályázatot hirdet.

A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium által kialakítandó “Nemzeti drogportálon” belül, szükséges egy olyan kábítószer-ellenes honlap arculatának, struktúrájának és tartalmának a megtervezése, mely a szenvedélybetegségek megelőzése érdekében felhívja a figyelmet a drogproblémákra. A pályázat célja a számítástechnikai és informatikai eszközök felhasználásával kreatív, újszerű megelőzést előtérbe helyező, figyelemfelhívó, ismeretfejlesztő honlap készítése.

A pályázat kiírói két kategóriában várnak honlapokat. Az egyik egy preventív, információs oldal, melynek minél több információt kell tartalmaznia a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos tudnivalókról, mégpedig könnyen kezelhető rovatstruktúrában. A másik kategória egy interaktív, közösségi oldal elkészítése, melyen keresztül a látogatók bevonhatóak a témába – játékok, pályázatok, tesztek, vitafórumok által.

A pályamunkákat szeptember 16-án éjfélig küldhetik el a fiatalok az internetpalyazat@korridor.hu e-mail címre.

A legjobb három honlapot készítő diákok pénzjutalmat és más értékes nyereményeket kapnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp