Connect with us

technokrata

Mac OS X 10.1.5 – új frissítés érkezett

Laptop

Mac OS X 10.1.5 – új frissítés érkezett

Tegnaptól letölthető az Apple operációs rendszerének, az OS X-nek legújabb frissítése, melybe a biztonsági és kommunikációs területeken kívül más egyéb fejlesztés is belekerült.

A frissítés feltelepítésével az OS X-es alkalmazások megbízhatósága tovább növekszik, ígéri az Apple. Emellett fejlesztették a biztonsági és a hálózatkezelési folyamatokat, a soros csatolású eszközöket működtető PC-kártya támogatását.

A külsőleg csatlakoztatható egységek támogatottsága is növekedett: ennek köszönhetően odafigyeltek az új digitális Canon, Nikon Firewire kamerákra. Külön figyelmet fordítottak a SmartDisk, az EZQuest és a LaCie lemez támogatásának kiterjesztésére, illetve a magneto-optikai meghajtókra.

A Mail és a Sherlock stabilitását is fejlesztették, a vázlat (draft) e-mailek kezelése is jobbá vált. Az ATI Rage Pro kétdimenziós és QuckTime hardvergyorsítását is támogatja már az új update. A szöveges kijelzés minőségének javítása érdekében a Quartz anti-aliasing (élsimítás) technológia is frissítésre került.

Az AFP-n keresztül történő Windows NT file-szerveren található többszintű könyvtárokhoz való hozzáférés, a helyi és a távoli meghajtókon történő file-keresés is átment egy fejlesztésen. Megújult az általános PC kártya driver is, amely ezen update-től kezdve még több modemet támogat.

Belekerült a frissítésbe az áprilisban kiadott Security Update is és az ázsiai nyelvek kezelése, valamint a WebDAV is átesett egy fejlesztésen.

A kicsivel több mint 21 MB-nyi update a kapcsolódó linkek egyikére kattintva tölthető le.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp