Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb lehetőségeket kínál a LanPort Internet

Laptop

Újabb lehetőségeket kínál a LanPort Internet

A LanPort Internet többféle összeállításban, különböző adatátviteli sebességű csomagokban áll a felhasználók rendelkezésére – az egész ország területén.

Mint arról már korábbi hírünkben beszámoltunk, a leköszönő kedvezmények egyik optimális alternatívája lehet az infopoint Bt. által kialakított újfajta Internet-hozzáférés.

A LanPort Internet, mely egy kisebb vagy – igény szerint – egy közepes teljesítményű szerveren keresztül szélessávú hozzáféréssel kapcsolódik a központi szerverhez, egy hagyományos UTP-s hálózati csatolón keresztül érhető el felhasználói számára.

A szolgáltatást többféle összeállításban, különböző adatátviteli sebességű csomagokban kínálja az infopoint. A Terminal legfrissebb információ szerint a kiépítési díjak 10.000 Ft-tól egészen 50.000 Ft-ig alakulhatnak, ugyanis a kiépítési megoldások házanként eltérőek lehetnek, azonban a havidíjak – megfelelő számú előfizető esetén – nem haladhatják meg a nettó 10.000 Ft-ot.

Faragó Sándor, a cég ügyvezetője és fejlesztési koordinátora a Terminalnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy mindenféleképpen olcsó megoldásra törekedtek és folyamatos árengedményekkel próbálnak kedvezni előfizetőik számára, amely ez éves konstrukciók esetében akár kéthavi megtakarítását eredményezhet, s lehetőség van bankhitelek igénybevételére is. Az esetleges hibák pedig 48 órán belül elhárításra kerülnek.

A szolgáltatás az ország bármely részén kiépíthető, azonban a megoldás egyelőre(!) családiházak esetében nem kivitelezhető, csupán panelépületekre és bérházakra vonatkoznak az adatok.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés