Connect with us

technokrata

A csalás királya

Laptop

A csalás királya

A CheatCodeX egy teljesen ingyenes program, mely számítógépes játékok csalásait és egyéb, segítő információkat tartalmaz.

Sajátossága a programnak, hogy teljesen magyar fejlesztésről van szó. A csalásokat tartalmazó adatbázisok többféle nyelven állnak rendelkezésre, így az angol verziójú játékoknál is kitűnően használható.

A program adatbázisa bárki által bővíthető a programba épített módosítási funkciókkal. Ezen felül az adatbázis automatikusan frissíthető: a program a megfelelő funckió kiválasztása után letölti a frissítések listáját, majd szinkronizálja az adatbázist a honlapon lévővel, az új adatok letöltésével és a régiek módosításával vagy törlésével.

Induláskor automatikusan ellenőrzi, hogy létezik-e a programnak újabb verziója, az adatbázisa automatikusan frissíthető, skineket lehet letölteni a programból, a játékokhoz nem csak információkat, hanem Internet-címeket is lehet rendelni, melyek listaszerűen jelennek meg, és egy gombnyomással meg is tekinthetőek. Ezenkívül file-okat is lehet az információkhoz mellékelni, melyek lehetnek a számítógépen illetve az Interneten. Ez utóbbi esetben közvetlenül a programból, vagy a Windows alapértelmezett programjával le is tölthetőek, szintén egy gombnyomással. A szoftverből e-mailt is lehet küldeni, mely funkció segítségével könnyedén lehet írni a program vagy egy skin készítőjének.

Az előző verzióhoz képest újdonságnak számít, hogy már információk (cheatek) küldése is lehetséges e-mailben a programból és néhány apróbb hiba kijavításra került.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom