Connect with us

technokrata

Xerox: új A4-es, színes nyomtatók

Laptop

Xerox: új A4-es, színes nyomtatók

Mindenki számára elérhető, nagyteljesítményű színes nyomtatást ígér a Xerox két új nyomtatója.

Mind a Xerox Phaser 8200 egymenetes szilárdtintás színes nyomtató mind a Xerox Phaser 6200 egymenetes színes lézernyomtató kihasználja a Xerox egymenetes technológiában elért eredményeinek előnyeit olyan területeken, amelyek kulcsfontosságúak a színes nyomtatás szélesebb körű irodai alkalmazása szempontjából. Ilyen előnyök többek között a berendezések teljesítménye, könnyű kezelhetőségük és a megbízhatóságuk, s mindez versenyképes áron.

A Phaser 8200 hozzáférhetővé teszi a színes technológiát minden felhasználó számára a színes nyomtatás versenyképes oldalankénti árával, illetve a fekete-fehér nyomtatás szintén alacsony oldalankénti árával a versenytárs fekete-fehér nyomtatókhoz képest.

A nyomtató egy 300 MHz-es processzorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az első oldal 9 másodperc alatt jelenjen meg, valamint, hogy a percenként nyomtatott oldalak száma 16 legyen gyors színes üzemmódban, és 10 oldal percenként standard üzemmódban. Ezen kívül a Phaser 8200 problémamentes telepítést és a felhasználó által igényelt egyszerű nyomtatókezelést biztosít. A Phaser 8200 rendkívüli nyomtatási minőséget kínál különféle hordozókon, ami alkalmassá teszi irodai munkacsoportok számára. Ez a szilárdtintás nyomtató a Phaser 8200 ColorStix szilárdtintával működik, amelynek kiképzése lehetetlenné teszi a hibás betöltést.

A Phaser 6200 egymenetes színes lézernyomtató azáltal javítja az irodai munka színvonalát, hogy egészen kiváló színes nyomtatási minőséget és teljesítményt kínál alacsony oldalankénti áron, amely megkérdőjelezi más színes nyomtatók üzemelési költségeit. 500 MHz-es PowerPC processzorával, 2400 dpi felbontású percenként 16 oldal teljesítményével, hordozókapacitásával és kezelhetőségével a Phaser 6200 ideális az irodai színes munkákhoz.

A Phaser 6200 egyszerű papírvezetéssel és a szokásosnál kevesebb kellékanyag szükséglettel is gondoskodik a nyomtatás fokozott megbízhatóságáról. A nyomtató intelligens szoftverrel rendelkezik, amely magában foglal egy interaktív nyomtatómeghajtót, amely valósidejű nyomtatási állapotot biztosít; a Phaser Installert, amely gondoskodik az egy kattintással végezhető telepítésről; és a PhaserSMART Virtual Help Desket. Mindkét printerhez tartozik egy CentreWare IS beépített webszerver a magas szintű nyomtató kezeléshez, és egy PrintingScout program, amely azonnal megjelenít egy súgóablakot a felhasználó számítógépén vizuális instrukciókkal, amennyiben a nyomtató külön figyelmet igényel.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom