Connect with us

MP3-lejátszó a Coca-Colától

Laptop

MP3-lejátszó a Coca-Colától

A szájak után a füleket veszi célba az üdítőital-gyártó.

A Coca-Cola a Sonicblue céggel közösen egy Coke márkájú discmannel lép piacra. A hagyományos audió lemezeket, valamint az MP3 file-okat tartalmazó CD-ket egyaránt kezelni képes Coke Brand SP50C készülék 89,95 dollárért lesz megvásárolható az észak-amerikai piacon nemsokára.

A termékkel mind a Sonicblue, mind a Coca-Cola a tinédzsereket kívánja megcélozni. A mostani nem az első eset, hogy a Sonicblue meglévő termékét más gyártó márkanevén értékesítené, korábban ugyanis a sportszereket és sportruházati termékeket gyártó Nike céggel kötött megállapodása révén sportolás közben is használható, kisméretű zenelejátszó eszközök kerültek piacra. Noha a Nike márkanevén értékesített flash memóriát használó digitális walkmanek elég sikeresek voltak, a Nike az idei év elején átpártolt a Philips Electronicshoz, amellyel a Sonicblue-éhoz hasonló megállapodást kötött a sportszergyártó.

A Coke Brand SP50C paramétereit tekintve gyakorlatilag megegyezik a Sonicblue egyik alsókategóriás MP3 discmanjével. Az eszköz két ceruzaelemről működtethető, és 120 másodperces rázkódásvédelemmel látták el, kijelzőjén pedig meg tudja jeleníteni az MP3 állományok ID tagjében lévő információkat (előadó, számcím stb.) is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom