Connect with us

Kössön biztosítást adataira!

Laptop

Kössön biztosítást adataira!

Nincs kockázat, ha van informatikai biztosítás.

Már nem csak ingatlanra, ingóságokra, életre és egészségre köthetünk biztosításokat! Másfél év múlva ugyanis kibővül a kör az informatikai jellegű szerződésekkel. Természetesen elvileg jelenleg is lehetőség van az adatok biztosítására, ám a hiányzó tapasztalatok, a bonyolult matematikai számítások miatt a gyakorlat erre képtelen.

Azonban Remzső Tibor, az informatikai biztonsággal foglalkozó Kürt Computer elnöki tanácsadója szerint az adatbiztosítás kockázatainak nehézkes felmérésére új módszerek állnak majd rendelkezésre a jövőben, köszönhetően a Kürt Rt., a Magyar Tudományos Akadémia egyik intézete, és a Veszprémi Egyetem egyik tanszéke által kidolgozott adatbiztosítási módszereknek, illetve az ehhez kapcsolódóan fejlesztett informatikai rendszereknek.

Az immáron többéves projekt ráadásul már olyan stádiumba került, hogy megkezdődhetnek a tárgyalások a jövőbeni kockázat-felmérési módszerek alkalmazásáról is, s a következő hónapokban mérik fel azt a piacot, amely a jövőben várhatóan érdeklődést tanúsíthat az adatbiztosítások iránt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom