Connect with us

technokrata

A Fujitsu Siemens új, hazai partnere

Laptop

A Fujitsu Siemens új, hazai partnere

Kis- és közepes cégek számára előnyös a most megkötött megállapodás.

Új hazai partnerrel, a HRP Hungary-vel bővült a Fujitsu Siemens Computers Kft. (FSC) disztribútori köre – jelentette be Poros Gábor ügyvezető igazgató. A megállapodás aláírásától mindkét cég vezetői új vevőkör megnyerését és a forgalom dinamikus növekedését várják.

Az elmúlt üzleti évben a forgalmát több mint 60 százalékkal növelő Fujitsu Siemens Computers nem kis részben jól szervezett disztribúciós partneri hálózatának is köszönheti kiváló értékesítési eredményeit. Az FSC Kft. elsősorban a kis- és közepes vállalatok ellátásában támaszkodik a disztribúciós csatornára, ez a szegmens a vállalat forgalmának jelentős, mintegy 40 százalékot kitevő részét képezi. A cég hagyományosan az Intel-alapú termékeit értékesíti a disztribúciós csatornán keresztül, a most aláírt megállapodás értelmében a HRP ezen a körön belül az FSC valamennyi termékét forgalmazza. A HRP Hungary-vel aláírt megállapodás mindkét cég számára új lehetőségeket nyit a piac bővítésére.

„A HRP Hungary Kft. tekintélyes múltra visszatekintő, az informatikai disztribúció terén kiváló kereskedelmi és műszaki szakértelemmel rendelkező helyi vállalkozás, amely rugalmasan képes követni a lokális piac változásait. Örülünk az új partneri kapcsolatnak, mert a HRP-n keresztül olyan vevőkhöz is eljuthatunk, akik korábban nem tartoztak az FSC vásárlókörébe” – mondta Poros Gábor.

„Nagy jelentőséget tulajdonítunk a Fujitsu Siemens Computers termékek forgalmazásának, hiszen két piacvezető cég egyesüléséből született, s ma a világ egyik legnagyobb komputergyártó vállalkozásáról van szó. Magyarországon az FSC offenzívában van, és egy disztribútor cég számára nyilván előnyös, ha partneri szerepet vállalhat a piaci térhódításban” – mondta Solt Géza, a HRP Hungary ügyvezető igazgatója, hozzátéve: „célunk, hogy rövid időn belül forgalmunk jelentős százaléka FSC termékekből származzon”.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek