Connect with us

technokrata

SuSE Linux 8.0 magyarul

Laptop

SuSE Linux 8.0 magyarul

7 CD – 3 könyv – 90 nap…

A mai naptól Magyarországon is megvásárolható a SuSE Linux legújabb, magyar nyelvű verziója.

A SuSE Linux 8.0-ast a továbbfejlesztett hardverfelismerésnek köszönhetően a Linuxszal még csak most ismerkedő felhasználók is könnyen feltelepíthetik számítógépükre, akár a meglévő operációs rendszer mellé is. AYaST2 hardvermester, telepítő- és beállítóeszköz felismeri a meglévő Windows 95/98/ME partíciókat (FAT32) és ésszerű javaslatot ad a meglévő merevlemez-kapacitás kihasználására, valamint a telepítendő szoftverválasztékra. A felhasználó nevének, jelszavának, valamint a monitor felbontásának megadása után már kész is a rendszer telepítése.

Az új verzió újdonságai közé tartozik az alkalmazott 2.4.18-as rendszermagon kívül a KDE nevű grafikus kezelőfelület legújabb, 3-as változata, amely egyébként a KDE2-es alkalmazással is kompatibilis, és tartalmaz egy Konqueror nevű saját webböngészőt, amely egyben file-menedzserként is funkcionál. A SuSE Linux 8.0 irodai használathoz szükséges programokat is tartalmaz, így többek között a professzionális igényeket kielégítő KMail levelezőprogram, valamint a magyar nyelvű helyesírás-ellenőrzővel és menürendszerrel bíró OpenOffice is része a programcsomagnak. Ezenkívül a 8-as SuSE Linux támogatja a CD-k és DVD-k írását, biztonság terén pedig többek között a titkosított file-rendszert, illetve a személyes tűzfalat érdemes kiemelni.

A SuSE Linux 8.0-s változata 7 CD-t, 3 könyvet, valamint 90 napos telepítési terméktámogatást tartalmaz, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 21.900 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom