Connect with us

Konzolból számítógép…

Laptop

Konzolból számítógép…

…avagy hogyan barkácsoljunk otthon PC-t.

Pár hónapja már hírt adtunk arról, hogy a Sony olyan kiegészítő piacra hozatalát tervezi, amely a Playstation 2 játékgépe eladásának új lendületet adhatna. A kit ugyanis olyan szoftver- és hardverelemekből áll, amelynek alkalmazásával alaposan kibővül a konzol felhasználhatósági köre.

Jelenleg Európában és az Egyesült Államokban kezdte meg a kiegészítő szállítását a Sony, amely egy 40 GB-os merevlemezt, egy 10/100 Mbps-os hálózati kártyát, egy USB csatlakozású billentyűzetet és egeret, egy monitorkábelt valamint egy Linux telepítő DVD-t tartalmaz. Van azonban egy kis szépséghibája a kitnek, a merevlemez ugyanis nem használható a PS2 játékokhoz.

Szerdától lehet hozzájutni egy ilyen kiegészítőhöz, az Egyesült Államokban 200 dolláros, Európában közel 300 eurós áron. Rendeléseket a kapcsolódó linkeknél is megtalálható Linuxplay.com-on lehet feladni.

A Sony azt várja a kiegészítőtől, hogy elterjedésével sokkal népszerűbbé válhat konzolgépe. A Microsoft Xboxának agresszív árcsökkentési stratégiája miatt erre egyre nagyobb szüksége is van a konkurenséhez képest már régóta piacon levő Playstation 2-nek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom