Connect with us

technokrata

A jövő héten debütál a Handspring színes kijelzős kommunikátora

Laptop

A jövő héten debütál a Handspring színes kijelzős kommunikátora

A Handspring végre piacra dobja a Treo kommunikátor továbbfejlesztett változatát.

A múlt héten adtunk írt arról, hogy az ismert kéziszámítógép-gyártóhoz közeli források információi szerint a Handspring hamarosan egy új alsókategóriás, színes érintőkijelzővel és 16 MB memóriával felszerelt Treo PDA-t (tehát nem kommunikátort!), a Treo 90-es modellt fogja piacra dobni. A mostani hírekből azonban az is kiderül, hogy a Handspring várhatóan megkezdi a mobiltelefon funkciókkal is felszerelt Treo 270-es kommunikátor árusítását is a jövő héten.

Mint ismeretes, a Treo első változatát, a monokróm kijelzővel felszerelt Treo 180-ast az idei év elején mutatta be a gyártó. Ez az eszköz külsőleg leginkább egy PDA-ra hasonlít, azonban teljes értékű mobiltelefonként is funkcionál, sőt, az év későbbi részében megjelenő szoftverfrissítés révén a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt is támogatni fogja. Az amerikai Federal Communications Commission (FCC) weboldalán közzétett információk szerint a Treo 270-es a 160×160 pixeles felbontású kép megjelenítésére alkalmas színes kijelzőt leszámítva nem sokban különbözik elődjétől, a Treo 180-astól. Érdekesség, hogy a gyártó közlése szerint az új Treo a színes LCD ellenére is a Treo 180-asénál jobb, 3 órás beszélgetési-, és 150 órás készenléti időt tud biztosítani használójának a benne alkalmazott nagyobb teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően.

A korábbi hírekkel ellentétben – nem hivatalos információk szerint – a Handspring Treo 270-es ára nem 600 dollár, hanem 500 dollár lesz az észak-amerikai piacon, míg a low-end Treo 90-es kéziszámítógép (amely nem használható mobiltelefonként) 300 dollár körüli összegért lesz megvásárolható, elvileg a jövő héttől.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom