Connect with us

Flashget, a megbízható letöltésvezérlő

Laptop

Flashget, a megbízható letöltésvezérlő

A Flashget program a letöltéssel kapcsolatos két legnagyobb problémára kínál megoldást, melyről bővebb információ és letöltés itt található.

A letöltő programok piaca mondhatni telített, de kevés olyan akad közöttük, mely ilyen nagy hírnevet tudhat magáénak. Mint a letöltési statisztikák is igazolják, a Flashget az élmezőnyben van.

A program kitűnő szolgáltatása, nemcsak a letöltésre vonatkozó beállítások változtathatók, hanem a letöltött állományokat menedzselhetjük is. Számtalan csoportot adhatunk meg, hogy a kiterjesztésnek megfelelően hova tegye a letöltött anyagot a program.

A letöltéskor beállíthatjuk, hogy mekkora csomagokat szeretnénk fogadni. Ez azért jó, mert a program a letöltendő file-okat feldarabolja, és szimultán, egymás mellett tölti le. Így a kiszemelt állományok sokkal gyorsabban kerülhetnek merevlemezünkre. A sebesség további növelése érdekében automatikusan megkeresi a leggyorsabb tükör kiszolgálót. E két hasznos tulajdonságnak köszönhetően akár háromszor gyorsabb lehet a letöltés.

A program másik hallatlan előnye riválisaival szemben, hogy beállítható: melyik napokon, milyen napszakban a teljes sávszélesség mekkora hányadát foglalhatja le a program. Ez főként irodai letöltéseknél igen hasznos.

A legújabb, 1.3-as verzió újdonsága, hogy egy továbbfejlesztett toolbar áll rendelkezésünkre.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom