Connect with us

technokrata

TerraTec újdonság játékosoknak

Laptop

TerraTec újdonság játékosoknak

A Creative egyik nagyon ígéretes termékeket előállító versenytársa, a TerraTec egy kifejezetten játékosoknak szánt terméket jelentetett meg a piacon.

A TerraTec DMX 6fire LT tulajdonképpen a már korábban megjelent, és igen jó eredményeket elért DMX 6fire 24/96 kistestvére. A középkategóriás gépekbe szánt újdonság első sorban nagyobbik testvéréhez hasonló minőségével, és ehhez mérten alacsony árával vívhatja ki a leendő vásárlók elismerését.

Az új hat csatornás (5.1) hangkártya a 4G Sound technológiára épül, ennek köszönhetően 24 bit/96 kHz hangminőségre is képes, 104 dB jel/zaj arány mellett. A megszokott jack aljzatokon kívül (3 analóg sztereó kimenet, egy analóg sztereó bemenet) egy kiegészítő kártyán optikai ki- és bemenetek is helyet kaptak.

A kártya támogatja a Sensaura 3D, az EAX, az A3D, a DirectSound és a MacroFX technológiákat. Ezek a lehetőségek igen vonzóvá tehetik a játékosok számára a DMX 6fire LT-t. További kellemes pozitívum, hogy az optikai kimeneteken az AC3, valamint a DTS hangzás támogatása is megoldott.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom