Connect with us

Online információk befektetési alapokról

Laptop

Online információk befektetési alapokról

A Fundaccess Alapítvány elsőként jelentkezett Magyarországon egy átfogó, 6500 befektetési alap részletes adatait tartalmazó online szolgáltatással.

A világon több mint 30 ezer befektetési alap működik. A legnagyobb alapcsaládok ügyfeleik milliárd dolláros nagyságrendű vagyonát kezelik. 2001. júniusa óta a magyar polgárok és intézményi befektetők szabadon vásárolhatnak az OECD országokban forgalmazott részvényt, kötvényt, kollektiv befektetési értékpapírokat. A Fundaccess.hu-n havonta körülbelül 60 befektetési alap kerül bemutatásra a legkiemelkedőbb részvény, kötvény, futures, valamint iparági alapokból.

A Gyorskereső segítségével a gyakorlottabb felhasználók a befektetési alapok neve és azonosítói alapján juthatnak gyorsan információhoz a kiválasztott befektetési alapról. A részletes kereső az árnyaltabb beállítási lehetőségekkel (hozam, kockázat, régió stb.) segít kiválasztani a keresési kritáriumoknak legmegfelelőbb alapokat. A hozamkalkulátor a befektetési alapok hozamának egyszerű kiszámításához nyújt segítséget a költségek és díjak figyelembevételével.

A Top 21 oldalakon található információk és szolgáltatások eléréséhez szükséges jelszót az ingyenes regisztráció után e-mailben juttatják el a felhasználóknak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom