Connect with us

Hirdetés

technokrata

Celeron 1,7 GHz – nagy tételben, széles néptömegeknek

Laptop

Celeron 1,7 GHz – nagy tételben, széles néptömegeknek

Éppen hogy csak néhány nap telt el a 0,18 mikronos Willamette maggal rendelkező Intel Celeron processzorok piacra kerülése óta, és máris széles tömegek számára elérhető a dobozos CPU.

Éppen hogy csak néhány nap telt el a 0,18 mikronos Willamette maggal rendelkező Intel Celeron processzorok piacra kerülése óta, és a vállalat máris számos japán viszonteladó számára értékesítette hatalmas mennyiségben ezen termékeit. Azonban arról sem szabad elfeledkezni, hogy ezek mind dobozos CPU-k!

Szokás szerint, az Intel PGA478 processzorai elég mókás dobozolásnak örvendhetnek: a kicsiny CPU mellett egy hatalmas hűtő fekszik a csomagban. Ennek ellenére ez az érdekes párosítás sosem ejtett csorbát a Celeron (Willamette-128) népszerűségén.

Nem beszélve arról, hogy az árak sem növekedtek: jelenleg Japánban 89-102 dollárért kaphatóak kiskereskedelmi áron, és ezer darab felett már csupán 83 dollárt kell fizetni darabjukért.

Az eladók most már csak abban bíznak, hogy az új Celeron és a SiS650GL, i845GL és SiS645 chipkészletek kiválóan tudnak majd együttműködni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés