Connect with us

A Kodak új digitális fényképezőgépet jelentett be

Laptop

A Kodak új digitális fényképezőgépet jelentett be

A Kodak legújabb digitális fényképezőgépe mellett egy új dokkolóegységet is bejelentett.

A Kodak CX4230 az első digitális fényképezőgép, amely rendelkezik ”share” gombbal, melynek hatására nyomtatható, e-mailben elküldhető, vagy csak kedvenccé tehető az LCD-n éppen látott fotó. További újdonság, hogy a világon elsőként, a CX4230 képes álló orientációjú fotók helyes elmentésére. A legtöbb gép nem veszi figyelembe elfordítását. Sok digitális fényképezőgép ugyan képes érzékelni helyzetét, de ettől függetlenül fekvő JPEG képet ment el, amit később forgatnunk kell. A Kodak CX4230 azonban eleve irányhelyes fotó rögzítését teszi lehetővé.

A fényképezőgéppel 2 Mpixeles fotókat készíthetünk. Optikája 3x-os zoomra alkalmas, melyet 3x-os digitális zoomal egészítettek ki. Az optika fényereje F2,7-F5,1. Nagylátószög esetén a fényerő jónak mondható, a 108 mm-nek megfelelő fókusztávolság esetén az F5,1 azonban meglehetősen gyenge. A gép érzékenysége ISO 100 vagy ISO 200. A zársebesség 1/8 mp és 1/1700 mp közötti lehet.

Az elkészült fotók háromféle tömörítési fokban menthetők el a gép belső 16 MB-os memóriájába, vagy MMC/SD kártyára.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom