Connect with us

technokrata

WLAN-képes projektor a Panasonictól

Laptop

WLAN-képes projektor a Panasonictól

A Panasonic új LCD-projektora kábelek használata nélkül képes csatlakozni a személyi számítógépekhez vagy más eszközökhöz.

[sajtóközlemény]A vezeték nélküli LAN-kártya (IEE 802.11b) 11 Mbps maximális adatátviteli sebességet biztosít a PT-L712NTE és a tőle legfeljebb 100 méter távolságra elhelyezett, adatjeleket kibocsátó eszköz (például PC) között.

A több résztvevős prezentációt is támogató projektor egy időben akár 256 PC-ről képes adatokat fogadni, anélkül, hogy ehhez módosítani kellene a ”Setup” menün keresztül elérhető beállításokat. Ez azt jelenti, hogy a prezentációba bekapcsolódó felhasználóknak nem is kell az eszköz a közvetlen közelében lenniük.

A projektor videó üzemmódban 760 sort, számítógépes diagramok esetén pedig 1024×768 pixelt (XGA) tud megjeleníteni. A Panasonic-technológia a tömörített (SVGA szintig), illetve a kiterjesztett adatok éles és vibrálás-mentes megjelenítéséről is gondoskodik. Így a vásznon még a legfinomabb vonalak és részletek is pontosan reprodukálhatók.

A 400:1 kontrasztarány és az 1600 ANSI lumen fényerő képminőség szempontjából is optimális feltételeket teremt a kivetítéshez. Ha a sötét környezet miatt nincs szükség a teljes fényintenzitásra, a felhasználó a fénytakarékos üzemmód kiválasztásával mérsékelheti az energiafogyasztást. Ez a beállítás egyben 36-ról 28 decibelre – azaz alig hallható szintre – csökkenti a ventillátorzajt, a fényforrás hasznos élettartamát pedig 4000 órára növeli.

A videofelvételek állóképként elmentett számítógépes grafikáit a felhasználó a prezentáció futtatása közben, index-ablakban jelenítheti meg a vetítővászon bal oldalán. A beépített 1 wattos sztereó hangszóró segítségével pedig akár hangaláfestéssel is kísérheti a bemutatandó anyagot.

Megjelenését tekintve a projektor modern stílusjegyekkel ötvözi a masszív kivitelt. Az A4-es lapméretnek megfelelő helyigényű, mindössze négy kilogrammos eszköz az irodán kívül is egyszerűen használható. A PT-L712NTE nagy látószögű lencséje már 1,8 méter távolságból is jó minőségű kivetítést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak akkor sem kell a képméret zsugorodásától tartania, ha az eszközt csupán a kisméretű tárgyalóterem asztalának szélén tudja elhelyezni. Igény esetén a gép a plafonra is rögzíthető, ahonnan hagyományos (előtér-) és háttérvetítésre egyaránt lehetőséget nyújt.

Az érintőgombos automatikus beállítási (One-Touch-Auto Setup) funkció megkeresi a gép optimális jelforrását. A praktikus digitális trapéztorzítás-korrekciós (Digital Keystone Correction) jellemző speciális gravitációérzékelő segítségével meghatározza a gép és az asztalfelület hajlásszögét, és szükség esetén automatikusan kijavítja a kivetítés torzulásait. Opcionális kiegészítőként zsinór nélküli, bankkártya méretű távvezérlő egység is vásárolható a projektorhoz.

A már jelenleg is kapható Panasonic PT-L712NTE LCD-projektor ajánlott nettó kiskereskedelmi ára 1,69 M Ft.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom