Connect with us

Hirdetés

technokrata

GameCube árcsökkenés!

Laptop

GameCube árcsökkenés!

A Nintendo GameCube konzolja a mai naptól kezdve újfent a legolcsóbb játékkonzollá vált az észak-amerikai piacon.

Noha a Nintendo vezetői korábban, a konkurens gyártók árcsökkentései kapcsán úgy nyilatkoztak, hogy nem fogják 199 dollárnál olcsóbban kínálni a gyártó konzolgépét, végül mégis rászánták magukat erre.

A Nintendo GameCube konzol ennek megfelelően a mai naptól 199 helyett 149,95 dolláros összegért vásárolható meg az észak-amerikai piacon. Mint ismeretes, az elmúlt héten a Microsoft és a Sony is 100 dollárral, 199 dollárra csökkentette újgenerációs játékgépeinek árát, így csaknem egy hétig egyazon áron versenyzett a három cég terméke a versenyzők kegyeiért.

Ugyanakkor a Nintendónak mindenképpen csökkentenie kellett a GameCube árát, mivel ez a konzol tudásában némileg alatta marad a konkurens gyártók termékeinek, mivel például nem képes DVD-filmek lejátszására sem. A japán gyártó egyébként a tavaly novemberben piacra dobott termékből mindezidáig 4,5 millió darabot tudott értékesíteni, és mivel eleve 199 dollárért kínálta a GameCube-ot, az árcsökkentés minden bizonnyal nem érintette olyan mélyrehatóan, mint a konkurenseket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés