Connect with us

Univerzális netBook?

Laptop

Univerzális netBook?

A Psion az a vállalat, amely sosem sietett azzal, hogy bejelentsen bármit is. Így a legutóbbi netBook-fejlesztése is csendben osont be a köztudatba…

A netBook az első olyan gép, amely a nagyfelhasználók részére készített Java technológiát alkalmazza. További érdekessége, hogy használója nem csak a jól bevált billentyűzeten át szólíthatja meg, hanem a kijelzőn található érintésre érzékeny ikonok, valamint a ceruzás képernyő-navigálás segítségével is.

A netBookot beépített szabványos RS232 felülete köti össze PC-vel, míg a PC kártya-illesztő Ethernet LAN kapcsolatot biztosít. Különféle modem-kártyákkal kapcsolódhatunk hagyományos, ISDN vagy GSM telefonokhoz. A beépített gyors IrDA port lehetővé teszi infra-illesztős GSM telefonok használatát, két gép infrás kommunikációját, és az infrán keresztüli nyomtatást.

Ezen a héten került napvilágra a netBookok 802.11 szabványosítása is, mellyel a vállalat azt szeretné bebizonyítani, hogy a netBook a leguniverzálisabb nagyteljesítményű, de mégis mobil számítógépe, egyedülálló ár/teljesítmény mutatóval.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom