Connect with us

technokrata

Hírmorzsák a színes kijelzős Handspring Treo-ról

Laptop

Hírmorzsák a színes kijelzős Handspring Treo-ról

Néhány új információ látott napvilágot a Handspring nemsokára piacra kerülő színes kijelzővel felszerelt kommunikátoráról, a Treo 270-esről.

Az Egyesült Államokban zajló mindennemű kommunikációs tevékenységet szabályozó Federal Communications Commission (FCC) információkat tett közzé weboldalán a Handspring hamarosan megjelenő, Treo 270-es mobiltelefon/PDA hibridjéről, amely egyben azt is jelenti, hogy az eszközt jóváhagyta a bizottság. Az FCC-nél lévő adatok szerint a Treo 270-es gyakorlatilag csak kijelzőjében különbözik a már kapható, monokróm LCD-vel felszerelt Treo 180-as modelltől, igaz, nem áll rendelkezésre a termékről teljeskörű információ.

A Weben található, nem túl jó minőségű képeken egy saját billentyűzettel rendelkező Treo 270-es látható, noha elvileg egy Graffiti kézírás-felismerési technológiát alkalmazó típussal is meg fog jelenni a Handspring. A színes kijelzőn egyébként lehetséges a színtelítettség, illetve a háttérvilágítás erősségének szabályozása, és az integrált billentyűzet gombjait is megvilágítja az LCD háttérfénye.

Fontos információ, hogy az előző Treo-hoz képest a gyártó lecsökkentette mind a kijelző, mind pedig az egész eszköz méretét, igaz, az LCD továbbra is 160×160 pixeles felbontás megjelenítésére képes. Mivel a színes kijelző áramigénye magasabb a monokróménál, a Handspring adatai szerint az eszköz 3 órás beszélgetési- és 150 órás készenléti időt tud biztosítani, ha pedig egyáltalán nem használják az eszközt mobiltelefonálásra, akkor normál használat mellett akár 1 hétig is kihúzza egy töltéssel.

A Handspring vezetőinek korábbi közlése szerint a Treo 270-es június vége tájékán fog piacra kerülni, és 600 dollár körüli összegért lesz megvásárolható. A Treo-val kapcsolatos további információkért lásd korábbi híreinket!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök