Connect with us

technokrata

CA eTrust Antivirus: vírusirtó Solaris és Linux alá

Laptop

CA eTrust Antivirus: vírusirtó Solaris és Linux alá

A Computer Associates eTrust Antivirus programja az iparágban első alkalommal kapott Solaris és Linux rendszerek alatti használatról szóló tanúsítványt.

[sajtóközlemény] A TruSecure Corporation bejelentette, hogy önálló részlege, az ICSA Labs elvégezte az iparágban első alkalommal a Solaris és Linux operációs rendszerekhez kidolgozott víruselhárító termékek minősítő tesztelését.

A Computer Associates eTrust Antivirus programja az első olyan termék, amely ezt a tanúsítványt megkapta. A ICSA Labs antivírus-minősítési programja független és átfogó eljárás, mely a világ bármely részén bármilyen típusú vállalat által alkalmazott víruselhárító termékek biztonságosságát szigorú tesztelésnek veti alá, kiértékeli és jóváhagyja.

Az ICSA Labs minősítésének megszerzéséhez a terméknek bizonyítania kell, hogy a számítógéprendszereket és az adathordozókat meg tudja védeni a vírusok behatolásától, észlelni tudja a vírusokat a rendszerekben vagy adathordozókon, és el tudja végezni a helyreállítást.

Az ICSA Labs által hitelesített termékeknek fel kell ismerniük az aktuális “In the Wild” jegyzéken szereplő vírusok 100 %-át; az ICSA Labs Common Infectors List (Gyakori fertőzők) 100 %-át; 90 %-ban észlelniük kell azon ismert vírusokat, amelyek az adott időben nincsenek az “In the Wild” jegyzéken, és mindezt úgy, hogy ne okozzanak téves riasztást. A CA eTrust Antivirus programja sikeresen megfelelt mindezen követelményeknek. (A teljes feltételrendszer az ICSA honlapján található.)Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek