Connect with us

BMC Software: hálózat-felügyeleti megoldás

Laptop

BMC Software: hálózat-felügyeleti megoldás

A szolgáltatások minősége javul, a költségek csökkennek: ezt kínálja a BMC Software PATROL SRN terméke.

A BMC Software a PATROL Service Reporting for Networks (PATROL SRN) termékkel egészítette ki a PATROL termékcsaládot. A nemrég bemutatott és a PATROL (verzió 7)architektúrára épülő PATROL SRN az első olyan modul, amely lehetővé teszi a szolgáltatási szintek összevont megjelenítését azzal, hogy az adott szolgáltatást támogató összes IT-rendszer teljesítményére vonatkozó adatot összevonja.

Ezen IT-rendszerek között vannak az alkalmazások, az adatbázisok, a webszerverek, és most először, maga a hálózat is. Azzal, hogy a különböző területekhez és adatforrásokhoz egy egységes jelentési eszközt kínál, a BMC Software magas szintű, a vállalkozás egészét felölelő képet nyújt arról, hogy az IT-szolgáltatások mennyire felelnek meg az üzleti igényeknek. A PATROL SRN tovább bővíti a BMC Software infrastruktúra-felügyeleti képességét az IT-erőforrások teljesítményének optimális és proaktív felügyeletéről, ezzel is javítva a szolgáltatások minőségét és csökkentve a költségeket.

A PATROL SRN segítségével az IT-személyzet továbbá előre megadott vagy testre szabott jelentéseket is tud készíteni. Ezek közé tartoznak a szolgáltatásszintű megállapodások (Service Level Agreement, SLA), a technológia-orientált és szolgáltatások rendelkezésre állásáról szóló jelentések, melyekkel az IT-teljesítményre vonatkozó információkat hozzáférhetővé lehet tenni az üzleti döntéshozók számára.

A PATROL SRN a nemrég beharangozott PATROL (verzió 7) architektúrára épül, amely a PATROL termékek alapja. A továbbfejlesztett PATROL infrastruktúra egyszerűbb felállítást, közös kommunikációs infrastruktúrát és közös tároló- és jelentéskészítő lehetőségeket kínál.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom