Connect with us

Hirdetés

technokrata

BMC Software: hálózat-felügyeleti megoldás

Laptop

BMC Software: hálózat-felügyeleti megoldás

A szolgáltatások minősége javul, a költségek csökkennek: ezt kínálja a BMC Software PATROL SRN terméke.

A BMC Software a PATROL Service Reporting for Networks (PATROL SRN) termékkel egészítette ki a PATROL termékcsaládot. A nemrég bemutatott és a PATROL (verzió 7)architektúrára épülő PATROL SRN az első olyan modul, amely lehetővé teszi a szolgáltatási szintek összevont megjelenítését azzal, hogy az adott szolgáltatást támogató összes IT-rendszer teljesítményére vonatkozó adatot összevonja.

Ezen IT-rendszerek között vannak az alkalmazások, az adatbázisok, a webszerverek, és most először, maga a hálózat is. Azzal, hogy a különböző területekhez és adatforrásokhoz egy egységes jelentési eszközt kínál, a BMC Software magas szintű, a vállalkozás egészét felölelő képet nyújt arról, hogy az IT-szolgáltatások mennyire felelnek meg az üzleti igényeknek. A PATROL SRN tovább bővíti a BMC Software infrastruktúra-felügyeleti képességét az IT-erőforrások teljesítményének optimális és proaktív felügyeletéről, ezzel is javítva a szolgáltatások minőségét és csökkentve a költségeket.

A PATROL SRN segítségével az IT-személyzet továbbá előre megadott vagy testre szabott jelentéseket is tud készíteni. Ezek közé tartoznak a szolgáltatásszintű megállapodások (Service Level Agreement, SLA), a technológia-orientált és szolgáltatások rendelkezésre állásáról szóló jelentések, melyekkel az IT-teljesítményre vonatkozó információkat hozzáférhetővé lehet tenni az üzleti döntéshozók számára.

A PATROL SRN a nemrég beharangozott PATROL (verzió 7) architektúrára épül, amely a PATROL termékek alapja. A továbbfejlesztett PATROL infrastruktúra egyszerűbb felállítást, közös kommunikációs infrastruktúrát és közös tároló- és jelentéskészítő lehetőségeket kínál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés