Connect with us

technokrata

Pontosvessző miatt működésképtelen videokártya – megkésve bár, de törve nem…

Laptop

Pontosvessző miatt működésképtelen videokártya – megkésve bár, de törve nem…

A Terminal újkori történetében a második legfurcsább hiba (végleges) megoldása itt…

Mint arról korábban hírt adtunk, a piaci újdonságnak számító, egyébként kiváló Pinnacle Studio Deluxe otthoni videodigitalizáló kártya driverébe érdekes hiba került: egy pontosvesszőt ˝felejtettek˝ a programban, ami bizonyos körülmények között az eszköz működésképtelenségét okozza.

A hibát több mint egy hónapja a termék Webboardján (fórum) jelezték, mire az egyik fórumozó közzé tette a Pinnacle Supporttól e-mailben kapott megoldási javaslatot, amely azt tanácsolja, hogy a driver .inf leírófile-jából a felhasználó távolítsa el a véletlenül ott maradt pontosvesszőt.

Az először április 1-jén jelzett hibának csak most született meg a javítása – ez a figyelmetlenség azonban sok felhasználó életét keserítette meg a kártya telepítésével próbálkozva. A Webboardon sok panaszos ezért teljes újratelepítést vagy komoly átkonfigurálást végzett…

Ez a hiba azonban a sok bosszúság ellenére mégsem volt olyan drasztikus, mint az ˝Idézőjellel törölhető merevlemezek˝, ahol egy program telepítője likvidálta sikeresen a felhasználó merevlemezének tartalmát – akkor egy idézőjel elmaradása miatt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom