Connect with us

technokrata

LanPort Internet: korlátlan, forgalmi- és telefondíj-mentes hozzáférés – olcsón (!)

Laptop

LanPort Internet: korlátlan, forgalmi- és telefondíj-mentes hozzáférés – olcsón (!)

Egy újfajta megközelítés az Internet-hozzáférések világában – a leköszönő kedvezmények jó alternatívájaként…

Más rendszerekből kivéve és ötvözve a jó elemeket, egy új alapokra helyezett, korlátlan, forgalmi- és telefondíj-mentes – és főleg olcsó – szolgáltatás kezdte meg működését.

A LanPort Internet kiépítésekor házanként/egységenként egy kisebb vagy – igény szerint – egy közepes teljesítményű szervert telepítenek (karbantartás, felügyelet, hibalehárítás a szolgáltató feladata), amely szélessávú hozzáféréssel kapcsolódik a központi szerverhez, és ezen keresztül lehet az Internetet elérni – egy hagyományos UTP-s hálózati csatolón keresztül.

A meghirdetett 48/8 kbps, illetve 96/16 kbps letöltési/ feltöltési sebességek minimumként értendők – az éppen nem csatlakozott felhasználók sávszélessége többletként a csatlakozottak között oszlik meg. Az alapszolgáltatás egy ISDN vagy dual ISDN sebességének felel meg, de extrém esetekben (időpontokban) akár ADSL-es, esetleg kábelnetes sávszélesség is elérhető.

A LanPort Internetet 4-féle összeállításban – 48/8 kbps, illetve 96/16 kbps adatátviteli sebességgel, Light és Home fantázianevű csomagokban egyaránt kínálja az infopoint. A csomagok mindegyike tartalmaz 50 MB Web-tárhelyet és 6 e-mailcímet összesen 25 MB tárhellyel. A LanPort-hozzáféréseknek az előzőek értelmében tehát nincs forgalmi- és telefondíja – a fizetendő állandó havidíj csomagtól függően 4-7000 Ft-ig, a kiépítési díj pedig 10-12.000 Ft-ig terjed, míg a belépési díj egységesen 3000 Ft. A szolgáltató fél éves vagy éves előfizetésekre kedvezményt ad, a minimum szerződési időtartam 1, illetve 2 év.

A felhasználók pedig egy esetleges hálózathiba esetén sem maradnak hozzáférés nélkül: erről egy – egyelőre csak Budapesten működő – tartalék havi 10 órás dial-up hozzáférési lehetőség gondoskodik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom