Connect with us

technokrata

Csodálatos firmware Minolta DiMAGE 7-hez

Laptop

Csodálatos firmware Minolta DiMAGE 7-hez

Nem is olyan régen jelentette be a Minolta a DiMAGE 7 továbbfejlesztett változatát, a DiMAGE 7i-t. A DiMAGE 7 néhány hiányosságát, kellemetlenségét sikerült kijavítaniuk, melyeket az új DiMAGE7-ivel már örömmel használhatunk. De le kell-e ezért cserélnünk a DiMAGE 7-es gépünket? Úgy tűnik nem!

A Minolta Japan sajtóanyagában arról tájékoztat, hogy elkészített egy új firmware frissítést a Minolta DiMAGE 7 fél-professzionális digitális fényképezőgépéhez, mellyel azokat a remek funkciókat is használhatjuk, amelyek eddig csak a Minolta DiMAGE 7i-ben voltak elérhetőek.

A legjelentősebb újítások között megtalálhatjuk a gyorsabb autofókusz rendszert (másfélszeres sebesség az előzőhöz képest), a gyorsabb sorozatfényképezési lehetőséget (a régi 1,1 kép/mp helyett immár 1,5 kép/mp), a nagysebességű sorozatfényképezési lehetőséget (1280×960 pixeles felbontás esetén 5 kép/mp), a direkt kézi fókuszt (autofókusz után közvetlenül módosítható a fókusz), és a valósidejű hisztogrammot, mely ezúttal már az élőképen is látható.

Ezen kívül kellemes kiegészítés a vízszintes és függőleges igazítóvonalak használatának lehetősége. Időközi állóképek mellett már időközi mozgóképek is rögzíthetők. Gyorsnézet esetén a hisztogramm megjelenítése után is lapozhatunk a képek között. Immár több fokozatú digitális zoom használható lejátszáskor (0,2x-es lépésekben).

A firmware frissítés július közepétől lesz elérhető, 47 amerikai dollárért, az új DiMAGE Viewer képjavító szoftver szintén 47 dollárba fog kerülni. Mindkét komponens együttes megvétele esetén összesen 78 dollárt kell fizetnünk.

Reméljük, ez a firmware nem csak a japán vásárlókat fogja elkényeztetni, hanem gondolnak majd az európai felhasználókra is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom