Connect with us

technokrata

Elege van a kéretlen reklámokból? Itt a megoldás!

Laptop

Elege van a kéretlen reklámokból? Itt a megoldás!

Sokunkat zavar, hogy kéretlen, reklámokkal teli e-maileket kapunk. Nemrég megjelent egy komoly fegyver a spam elleni harcban…

A McAfee tegnap megjelentette a SpamKiller nevű programját, amely kifejezetten kis- és középvállalatok számára készült. A szoftverrel a kéretlen, e-mailben érkező reklámok ellen lehet felvenni a kesztyűt. Atri Chatterjee a McAfee képviseletében úgy nyilatkozott, hogy az alkalmazás ugyan nem kifejezetten biztonsági problémát orvosol, de közel ugyanolyan kellemetlenségeket szüntethet meg, mint amivel egy vírus esetében találhatjuk szembe magunkat.

POP3 vagy MAPI e-mail kliensekkel képest együttműködni a SpamKiller, amely az előre beállított több száz szűrőjével képes azonosítani a spamszerű leveleket, az e-mail tárgya, törzsének szövege vagy címe alapján. A programot jól bekonfigurálva ráadásul képes még azelőtt kiszűrni a spamet, mielőtt a levelek letöltésre kerülnének.

A téves szűrést elkerülendő, be lehet állítani, hogy bizonyos e-mail címekről minden levelet elfogadjon, illetve van egy olyan lehetősége is a programnak, amelyet bekapcsolva a spamet küldő kap egy olyan értesítést, mintha nem is létezne a postafiók, ezáltal megnövelve annak esélyét, hogy a felhasználó lekerül a spammelhetők listájáról.

Chatterjee elmondása szerint a SpamKiller a McAfee korábban bejelentett Grid Security Services programjának a része lesz, folyamatos frissítési lehetőséggel biztosítva a felhasználók minél jobb kiszolgálását. Örökös licenc megvásárlása esetén 40 dollárt kell kifizetni a programért (ami magában foglal egy 10 dolláros kedvezményt is az elkövetkező pár hónapban), egy évre pedig 30 dollárt kell fizetni a szoftver használatáért.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle