Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elege van a kéretlen reklámokból? Itt a megoldás!

Laptop

Elege van a kéretlen reklámokból? Itt a megoldás!

Sokunkat zavar, hogy kéretlen, reklámokkal teli e-maileket kapunk. Nemrég megjelent egy komoly fegyver a spam elleni harcban…

A McAfee tegnap megjelentette a SpamKiller nevű programját, amely kifejezetten kis- és középvállalatok számára készült. A szoftverrel a kéretlen, e-mailben érkező reklámok ellen lehet felvenni a kesztyűt. Atri Chatterjee a McAfee képviseletében úgy nyilatkozott, hogy az alkalmazás ugyan nem kifejezetten biztonsági problémát orvosol, de közel ugyanolyan kellemetlenségeket szüntethet meg, mint amivel egy vírus esetében találhatjuk szembe magunkat.

POP3 vagy MAPI e-mail kliensekkel képest együttműködni a SpamKiller, amely az előre beállított több száz szűrőjével képes azonosítani a spamszerű leveleket, az e-mail tárgya, törzsének szövege vagy címe alapján. A programot jól bekonfigurálva ráadásul képes még azelőtt kiszűrni a spamet, mielőtt a levelek letöltésre kerülnének.

A téves szűrést elkerülendő, be lehet állítani, hogy bizonyos e-mail címekről minden levelet elfogadjon, illetve van egy olyan lehetősége is a programnak, amelyet bekapcsolva a spamet küldő kap egy olyan értesítést, mintha nem is létezne a postafiók, ezáltal megnövelve annak esélyét, hogy a felhasználó lekerül a spammelhetők listájáról.

Chatterjee elmondása szerint a SpamKiller a McAfee korábban bejelentett Grid Security Services programjának a része lesz, folyamatos frissítési lehetőséggel biztosítva a felhasználók minél jobb kiszolgálását. Örökös licenc megvásárlása esetén 40 dollárt kell kifizetni a programért (ami magában foglal egy 10 dolláros kedvezményt is az elkövetkező pár hónapban), egy évre pedig 30 dollárt kell fizetni a szoftver használatáért.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés