Connect with us

technokrata

Az Apple felfrissítette iPhoto nevű szoftverét

Laptop

Az Apple felfrissítette iPhoto nevű szoftverét

Az Apple a tegnapi napon tette elérhetővé januárban megjelentetett képeditáló szoftverének új verzióját.

Az iPhoto nevű szoftver első verzióját a gyártó idén januárban, a Macworld Expo-n jelentette be, az 1.1.1-es verziószámú ingyenes frissítés pedig az Apple honlapjáról tölthető le tegnap óta. Az alkalmazás segítségével a Macintosh felhasználók a képnézegetés mellett albumokba is szervezhetik a fotókat, vagy akár ki is nyomtathatják azokat, de pénzért papírképeket is rendelhetnek az Interneten keresztül a Kodak cégtől.

Az új verzióban a program funkcióit az Apple tovább bővítette, a cég közlése szerint a felhasználók visszajelzései alapján. Ennek megfelelően az iPhoto 1.1.1-ben már a képek kontrasztját és világosságát is lehet szabályozni. Ezenkívül továbbítani lehet a képeket az Apple Mail kliensprogram közbeiktatásával, közvetlenül az iPhoto-ból lehet berakni a háttérbe képeket, és háttérzenével kiegészülő slideshow-k megjelenítésére is lehetőség van. Az új iPhoto megjeleníti a képekhez tartozó EXIF információkat, és a képaláírásokban szövegében is képes keresni.

Az iPhoto alkalmazás futtatásához egy USB porttal rendelkező, legalább 400 MHz-es órajelű PowerPC G3 processzorral és 256 MB memóriával felszerelt Macintosh számítógépre, valamint Mac OS X operációs rendszerre van szükség.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom