Connect with us

Plextor: 40-szeres USB CD-író fontos extrákkal

Laptop

Plextor: 40-szeres USB CD-író fontos extrákkal

A Plextor közismert a CD-írással foglalkozók számára, termékei mindig elsőrangú minőségről tanúskodnak. Nem történt ez most sem másképp, ismét sikerült egy számos extrával rendelkező CD-írót alkotniuk.

A Plextor európai részlege bejelentette, hogy elkészült a legújabb újraírásra is képes CD-írója, amely 2.0-ás USB-n keresztül képes csatlakozni a számítógéphez. A 40-szeres írási sebesség 12-szeres újraírási és 40-szeres olvasási sebességgel társul.

A készülék támogatja a BURN-Proof, PoweRec-II és VariRec technológiákat és könnyen frissíthető FlashROM-mal rendelkezik. Mint az új modellek esetén, ez az eszköz is fekete tálcával rendelkezik, ezáltal az írás közben jobb minőségű adatrögzítésre képes, mint a nem fekete tálcával rendelkező típusok (a sötét szín ugyanis elnyel bizonyos, az írás szempontjából hátrányosan verődő lézersugarakat).

Sőt, a tökéletesebb minőségű írás érdekében optimalizálták az áramköri lapkáját úgy, hogy csökkenjen a belső zaj. Emellett rendelkezik egy úgynevezett öntesztelő funkcióval is, amivel egy esetlegesen fellépő, de be nem azonosítható probléma esetén kideríthetjük, hogy a hardverrel van hiba, vagy valami más okozza a gondot.

Természetesen mind a CD-R, mind a CD-RW médiumokat képes kezelni, ráadásul a csomagban jár hozzá 5 darab CD-R és egy CD-RW is. Emellett tápegység, USB kábel, Nero CD-író program és a Plextor saját felhasználói szoftvere (PlexTools).

Szerte Európában júniustól kapható 239 eurós (nettó) áron, minden vásárló két éves garanciát kap a termékre.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom