Connect with us

Hirdetés

technokrata

Handspring Treo kommunikátor: most 100 dollár kedvezménnyel

Laptop

Handspring Treo kommunikátor: most 100 dollár kedvezménnyel

A Handspring új akciója keretében új Treo 180 kommunikátor vásárlása esetén 100 dolláros értékben betudja a vásárló régi kéziszámítógépét.

A kéziszámítógép-gyártó az amerikai piacon új eszközzel kívánja népszerűsíteni Treo 180 nevű termékét, amely egy mobiltelefon és egy kéziszámítógép ötvözete. Azok a vásárlók, akik levélben eljuttatják a Handspringnek meglévő Handspring, Apple Newton, RIM Blackberry, Casio, Psion, Sharp gyártmányú, vagy bármely más Palm OS-t, Windows CE, Pocket PC vagy Symbian operációs rendszert futtató digitális titkárjuk sorozatszámát, 100 dollár engedményt kapnak Treo kommunikátor vásárlása esetén június 2-ig (az eszköz mobil előfizetés vásárlása nélkül 600 dollárba kerül).

A gyártó közlése szerint az idei év első három hónapjában 47 ezer darab Treo-t tudott értékesíteni. Az eszköz egyelőre csak monokróm kijelzővel felszerelve, két változatban – Graffiti beviteli felülettel, illetve integrált billentyűzettel – vásárolható meg. A Treo 180 GSM mobilhálózatokon működőképes, de egy nyáron megjelenő szoftverfrissítés segítségével a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt is támogatni fogja. A tervek szerint a gyártó az év közepe tájékán piacra fogja dobni a Treo színes kijelzős változatát is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés