Connect with us

technokrata

Feldobom hibás, leesik hibátlan – mi az?

Laptop

Feldobom hibás, leesik hibátlan – mi az?

Online szerverek az alulexponált, rossz fehéregyensúlyú, rossz színterű, kiegyenlítetlen kontrasztú vagy szaturációjú fotóink újjávarázsolására…

Az olasz illetőségű RGBChannel elérhetővé tette a LuminaXY digitális képjavító rendszerének online próbaváltozatát. A LuminaXY olyan digitális fotók javítására szolgál, amelyek valamilyen szempontból eltérnek a kívánalmaktól. Például alulexponált, rossz fehéregyensúlyú, rossz színterű, kiegyenlítetlen kontraszt vagy szaturáció stb.

Mint tudjuk, erre már léteznek célszoftverek, például – hogy a legelterjedtebbet említsem – az Adobe PhotoShop programja, melyből nemrég jelent meg a legújabb, 7-es változat. Ezeknek a programoknak a használatához azonban általában elég komoly hardverre van szükség.

A LuminaXY legújabb online szolgáltatása azonban nem igényel erős hardvert, mindössze egy közepesen gyors Internet-elérést.

Az oldalra feltölthetjük hibás fotóinkat, majd a szükséges módosítások elvégzése után megkapjuk a kész, javított képet. Ezt négyféle módon tehetjük meg:
– LuminaXY Free: ingyenes próbaváltozat (online tesztelhető)
– LuminaXY Light: egyszerűsített fizetős
– LuminaXY Pro: teljes változat, fizetős
– LuminaXY Net: teljes online fizetős változat

Az ötlet igazán remek, hiszen sokan vannak, akik a számítógépük alacsony teljesítménye miatt kénytelenek órákat tölteni a fotók javításával. Nekik kiválóan alkalmas lesz a LuminaXY, hiszen nagy teljesítményű szervereken fut (jelenleg három szerveren érhető el), az egyes beállítások gyorsan elvégezhetők, így a végeredményt is gyorsan megkapjuk. A javított fotók letöltését pedig háttérben is elvégezhetjük.

Természetesen létezik a programnak letölthető változata is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák