Connect with us

technokrata

Hazánkban is megjelent a Visual Studio .NET

Laptop

Hazánkban is megjelent a Visual Studio .NET

A Microsoft Magyarország bejelentette Visual Studio .NET nevű új alkalmazásfejlesztési eszközének megjelenését.

A Microsoft Magyarország május 7-én nagyszabású bemutatkozó rendezvény keretében, több mint ezerkétszáz fejlesztő, szoftvertervező, szakértő, valamint informatikai és üzleti döntéshozó előtt mutatja be a Visual Studio .NET-et és a .NET Frameworköt, azaz a szoftvergyártó legújabb .NET alkalmazásfejlesztési eszközét és a .NET alkalmazások platformját.

Több mint négyéves fejlesztőmunka és az egyik legszélesebb körű bétatesztelési folyamat áll a termékek megjelenése mögött; világszerte több mint 3,5 millió fejlesztő ismerkedhetett meg a termékek béta-változataival. A Microsoft Magyarország által szervezett fejlesztői konferenciákon és egyéb szakmai rendezvényeken – már a termék megjelenése előtt – több ezer szakember ismerkedhetett meg a Visual Studio .NET béta verziójával.

A termékbejelentést megelőző sajtótájékoztatón bemutatták az első hazai fejlesztésű, .NET-re épülő alkalmazást is, az M-Holographix Kft. „IVY Honlapmester” nevű termékét, melyet elsőként a HVG Online Rt. vezetett be. A vállalat Visual Studio.NET-re épülő, megújult weboldala a napokban vált elérhetővé az internet közönsége számára.

A Visual Studio .NET három verzióban jelenik meg:

A Microsoft Visual Studio .NET Enterprise Architect a vezető fejlesztők számára teszi egyszerűbbé nagy alkalmazások, keretrendszerek létrehozását (ehhez megfelelő modellezési eszközöket is biztosít), illetve megteremti annak lehetőségét, hogy a fejlesztőcsoportok kialakíthassák saját belső programozási szabványaikat, architekturális konvencióikat.

A Microsoft Visual Studio .NET Enterprise Developer az XML webszolgáltatások és alkalmazások gyors elkészítésére alkalmas nagy teljesítményű, vállalati szintű csoportos fejlesztőplatformot biztosít.

A Microsoft Visual Studio .NET Professional bármely internetes eszközre szánt, több programnyelvet és operációs rendszert integráló következő generációs XML webszolgáltatások gyors elkészítését teszi lehetővé.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom