Connect with us

Hirdetés

technokrata

Önképző IBM szerverek

Laptop

Önképző IBM szerverek

Az IBM legújabb szoftvere segítségével szervereink önmagukat képesek karbantartani, sőt, akár saját teljesítményükön is javíthatnak.

Az IBM bemutatta legújabb interaktív szerveralkalmazásait, melyek a hálózatok működésének vizsgálata alapján önmaguktól képesek javítani a rendszer teljesítményén.

Az Enterprise Workflow Manager nevű új program segítségével a számítógép képes az üzembehelyezés után történő események feldolgozására, kiértékelésére valamint ezek alapján a teljesítmény javítására is. Ezt például a feladatok optimalizálásával képes elérni, a nem sürgős feladatokat önmagától arra az időszakra teszi át, amikor kisebb a szerver kihasználtsága. A program nem csak egy szerveren, hanem szerverek hálózatán is futtatható, ilyen esetben az egész hálózat működését képes optimalizálni. Az IBM számítása szerint nagyobb hálózatok esetében akár 20%-os költségmegtakarítás is elérhető.

Az új program az egy évvel ezelőtt indított eLiza projekt része, melynek keretében az önmagát fejlesztő programokon kívül önmagát javító alkalmazásokat is megjelentetnek majd. Ilyen lesz az ITS Electronic Service Agent, mely egy hálózaton belül képes a hibákat észlelni, feldolgozni és sok esetben emberi beavatkozás nélkül kijavítani. Az Enterprise Identity Mapping technológia pedig a felhasználónak attól függően ad jogosultságot, hogy éppen hol és hogyan jelentkezik be a hálózatba. Például a felhasználó rádiófrekvenciás kapcsolat esetén kevesebb jogosultságot kap, mintha kábelen keresztül kapcsolódna a hálózathoz, mivel a rádiófrekvenciás kapcsolat kevésbé biztonságos.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés