Connect with us

technokrata

Laptop

Doom III

Egy legenda újjászületése…

Az ID Software hivatalosan bejelentette, hogy az idei Electronic Entertainment Expo-n (E3) megjelenik a Doom Operating System (a játék korábbi verziója nevezte így magát) egy új, a kor követelményeihez igazított, harmadik verziója, melyet az Activision ad majd ki.

Aki nem ma látott PC-t először, az tudja: e játéknak nem (csak) játéktörténeti jelentősége van, hanem igen komolyan rányomta a bélyeget a PC fejlődésére is, úgy a 3D-s megjelenítés, mint az erőforrás-használat egyéb területeinek fejlesztése során.

Az ID Software portfoliója azonban nem csak a Doom: Wolfenstein, Doom és Doom 2, Quake, Quake 2 és Quake III. A három játékot az ID Software-en kívül a PC-történelem eseményei is összekötik, a fejlesztések irányvonalát nagyban meghatározta e programok megjelenése. (A korai FPS sikertörténetbe csak egy játék tudott komolyan belenyúlni: ez a 3DRealms Duke Nukem 3D.)

Azóta persze sok minden megváltozott, jó néhány új versenyző lépett a porondra – kíváncsian várjuk tehát, hogy mit tud felmutatni az új Doom, ami minden bizonnyal a játékkedvelők döntő többségének ˝most wanted˝ listájára felkerül.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom