Connect with us

technokrata

Videodigitalizálás – olcsón és jól, drágá(bba)n és profi módon

Laptop

Videodigitalizálás – olcsón és jól, drágá(bba)n és profi módon

[frissített/2] Otthonra vagy professzionális videostúdióba – a lehetséges megoldások itt…

A Pinnacle olyan csomagot állított össze, amelynek minden eleme a PC-s video-feldolgozás valamely feladatát végzi.

A folyamatból eddig két elemet nem említettünk: a forrás importálása (capture) és a végtermék exportálása (rögzítés). Hozzátesszük, nem véletlenül, hiszen ezek – a vágást végző szoftver mellett – mindenképpen valamilyen hardveres összetevőt feltételeznek, a Creative Collection azonban tisztán szoftveres megoldás. Az ilyen különválasztás lehetővé teszi továbbá a hardverösszetevő megválasztását, ami – attól függően, hogy amatőr vagy professzionális használat várható – tudásban és árban egyáltalán nem mellékes választás.

[frissítés] A hiányzó láncszemként ideális megoldás lehet a Pinnacle Pro-One professzionális video-digitalizáló kártya és a Pinnacle Edition DV professzionális videovágó szoftver [frissítés2] vagy a Pinnacle Studio Deluxe otthoni video-digitalizáló kártya és a Pinnacle studio 7 otthoni videovágó [/frissítés2] alkotta duó. [/frissítés]

A Creative Collection tehát a köztes feladatokat látja el a következő elemek segítségével.

Korrekció a Commotion Pro szoftverrel, amelyben lehetőség nyílik statikus, képkockánkénti szerkesztésre is, de az igazi durranás a dinamikus, mozgás közbeni automatikus retusálás, ami az intelligens képelem mozgáskövetési technológiának köszönhető. Ehhez a szoftver 45 beépített dinamikus effektet tartalmaz.

Effektezés a Hollywood FX Pro-val, amely több mint 300 beépített 3D-s effekttel és további, ˝user-defined˝ effektek hozzáadásának lehetőségével gyakorlatilag minden elképzelhető filmes igényt kielégít.

Feliratozás a TitleDeko Pro-val, amely gyakorlatilag korlátlan szabadságot ad a felhasználónak a feliratok betűtípusát, méretét, színét, mozgását és egyéb jellemzőit illetően.

Vágás és rögzítés (de csak DVD-re vagy VCD-re) az Impression DVD Pro-val, amely a videovágó programokhoz hasonló time-line-alapú szerkesztést interaktív menüelemek, illetve 32 különböző felirat és 8 különböző hangsáv beszúrásával szabja a DVD lehetőségeihez.

A Pinnacle Pro-One és Edition DV, illetve Creative Collection elemeinek részletes bemutatói a kereskedelmi információkkal együtt kapcsolódó hírekként olvashatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle