Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még szebb látvány az Interneten

Laptop

Még szebb látvány az Interneten

A mai napon indulnak újtára a Macromedia új webfejlesztő alkalmazásai, melyeknek köszönhetően még szebb külcsínt ölthetnek majd a weboldalak.

A Macromedia a mai nap folyamán fogja hivatalosan is útjára bocsájtani webfejlesztő és szerveralkalmazásait. Ez a Dreamweaver MX, a ColdFusion MX, a Fireworks MX és a Studio MX programokból áll össze.

A Dreamweaver MX (melyet egyes mérések szerint a professzionális webfejlesztők 80%-a használ) most megjelenő verziójában a korábbi variánsokban tapasztalt hiányosságok java részét megszüntették a fejlesztők (többek között a testi fogyatékossággal rendelkezők számára is könnyebbé válik majd használata, azonkívül az újabb szabványok – mint például a XHTML – is nagyobb támogatást kaptak, valamint azt ígérik, hogy jelentősen felgyorsulhat a munka az egyéb új megoldások révén). A 400 dolláros ár helyett csak 200 dollárt kell kifizetni annak, aki egy korábbi verzióról frissít (addig is egy előzetes verzió már letölthető a Macromedia honlapjáról).

Microsoft .Netet és Sun Java 2 Enterprise Editiont egyaránt támogatja a ColdFusion MX most megjelenő változata, emellett az XML támogatása és még sok egyéb apróság is fejlesztésre került. A júniusban induló alkalmazás professzionális verziója szerverenként 800 dollárba (frissítés esetén 550 dollárba), míg Enterprise verziója szerverenként 5000 dollárba (illetve korábbi verzióról való frissítés esetén 2500 dollárba) fog kerülni.

Interaktív grafika létrehozására szakosodott a Fireworks MX, például popup menük és gombok kivitelezését lehet megoldani segítségével. Az új verzióban az egyéb alkalmazásokból való képimportálás és az XML támogatás került fejlesztésre. A szintén 300 dolláros (korábbi verzióról való frissítés esetén 150 dolláros) áron értékesítésre kerülő szoftver előzetese megtekinthető a készítő weboldalán.

Alacsony árával nem csak a nagyobb cégek, hanem az egyes emberek is bekerültek a Studio MX új változatának vásárlói célközönségébe. A Dreamweaver, Flash, FireWorks, és a ColdFusion MX új fejlesztői verzióinak összemixelt változatával bizonyára sok érdeklődő figyelmét felkelheti majd. Teljes verzió vásárlása esetén 800 dollár, míg frissítés esetén 600 (több termék esetén 400) dollár kifizetésével lehet majd hozzájutni a szoftverhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés