Connect with us

technokrata

Filmfeliratok – ˝amit a nyomdafesték elbír˝

Laptop

Filmfeliratok – ˝amit a nyomdafesték elbír˝

Gyakorlatilag korlátlan szabadság a felhasználónak a feliratok betűtípusát, méretét, színét, mozgását és egyéb jellemzőit illetően…

A filmstúdiókban általánosan használt feliratozógépek általában rendelkeznek bizonyos korlátokkal, amelyek formában, színben vagy mozgástérben leszűkítik a feliratozás szabadságát.

A Pinnacle TitleDeko Pro – lévén teljes mértékben szoftveralapú – gyakorlatilag korlátlan szabadságot ad a felhasználónak a feliratok betűtípusát, méretét, színét, mozgását és egyéb jellemzőit illetően.

A videóképre elhelyezett feliratokon túl képes önálló hátteret is alkotni – például egyéb nem mozgó forrásképből.

A TitleDeko használata során a szöveg beírásától a filmre helyezésig minden egyenként testreszabható. Tudására jellemző, hogy tulajdonképpen egy szövegszerkesztő, amely még helyesírás-ellenőrzőt (!) is tartalmaz, kiegészítve dinamikus grafikai képességekkel, mint például a feliratrészek és/vagy rétegek (layer) önálló paraméterezése, mozgatása.

A Pinnacle TitleDeko Pro-t a Pinnacle Creative Collection szoftvercsomag részeként, a Pinnacle európai roadshow-ja keretében mutatták be az újságíróknak. A szoftver az Axico-nál vásárolható meg, áráról később lesznek információink.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle