Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha most vásárol, 25 százalék is visszajárhat

Laptop

Ha most vásárol, 25 százalék is visszajárhat

Bizonyára sokan vágynak hordozható MP3-lejátszóra, hiszen amellett, hogy nagy mennyiségű zenét lehet így meghallgatni, ezt még könnyen el is vihetjük magunkkal szinte bárhová. Ezt felismerve új, vevőcsalogató kampány indult…

Új promóciós kampányt indított az Apple annak érdekében, hogy népszerűsítse termékeit. Az ajánlat az iPod nevű MP3-lejátszóra vonatkozik, ennek ára ugyanis 100 dollárral olcsóbb, amennyiben egy másik új Apple termékkel együtt veszi meg valaki.

Még tavaly került a boltok polcaira a kis zenelejátszó készülék, mely 5 GB-nyi kapacitással rendelkezik. Ennek ára akkor 400 dollár volt, s ez nem változott meg az új, 10 GB-os modell megjelenésével (ez utóbbiért 500 dollárt kell kifizetni). Okos üzletpolitikát folytatva az árcsökkentést összekapcsolták egy másik termék vásárlásával. A következő eszközök bármelyikének megvételével jogosult az ügyfél igénybe venni a 100 dollárral kedvezőbb árat: iMac, iBook, Power Mac, PowerBook.

Az április 23-án kezdődött akció június 30-ig tart, ez idő alatt a tavaly év végi másfél hónapos 125 ezer darab eladásánál is jobb eredményeket várnak. Az iPodból egyébként az első negyedévben (január elejétől március végéig) csak 57 ezer készülék lelt gazdára, ami az év eleji lanyhább kereslettel magyarázható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés