Connect with us

technokrata

Tévé, videó és számítógép egyben

Laptop

Tévé, videó és számítógép egyben

A Well Communication Web5300 STB készüléke számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkezik, nem csak az internetezéshez ért, hanem a DVD-hez is…

Egy set-top box típustól függően, kábel vagy modemes (adott esetben műholdas) Internet csatlakozást képes létrehozni, a képet a számítógép monitora helyett a TV képernyőn megjelenítve.

A Well Communication által ma bejelentett Web5300 STB készülék nem csak ezt tudja, fő attrakciója az előre beállított TV program alapján történő felvétel, élő program megszakítás, frame-kép keresés, reklám skipping, A/V-input, Internet szörfözés és DVD/VCD/CD visszajátszás. A Web5300 infravörös távirányítóval és billentyűzettel egyaránt kezelhető, Linux platformú, integrált HDD-vel és PIP display-vel is rendelkezik.

A vállalatot 1987-ben alapították, főként négykapcsolós vagy vezeték nélküli ADSL routerek, ISDN eszközök, Bluetooth modemek, USB-k (Annex A/B és UR2 támogatás) és egyéb vezeték nélküli elérési pontok, switch-ek gyártására specializálódott. Napjainkban azonban a cég számos más területen is szerencsét próbált – úgy tűnik sikerrel, hiszen termékei kiváló minőségűek. További információk a kapcsolódó linken.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom