Connect with us

technokrata

Internettel a Föld körül

Laptop

Internettel a Föld körül

Az Internet egyre inkább teret hódít magának az üzleti életben, a kereskedelemben, az intézményekben, sőt az utazásban is…

Azok az internetezők, akik rendszeresen használják a Világhálót, utazási információikat is onnan szerzik be, s 28 százalékuk még a fontosabb kellékeket – repülőjegy, szálloda – is a számítógépen keresztül foglalják le. Legalábbis ezt állítja az a felmérés, melyet a British Airways és a Nagyutazás.hu készített. A felmérés során 600 rendszeres internetezőt faggattak utazási és webes szokásaikról.

Kiderült, hogy az Interneten a banki szolgáltatások, a könyvek, és a zenei árucikkek után az utazással kapcsolatos vásárlások népszerűségre a leggyakoribb hazánkban.

Ám ez nem jelenti azt, hogy az utazási irodák szakembereinek tanácsadására nem lenne szükség többé, ugyanis a megkérdezetteknek csupán 3 százaléka szervezi és foglalja teljes utazását online módon.

Az Interneten szörföző magyar utazók preferencialistáján elsősorban (49%) az európai kontinens kedvelt turistahelyei szerepelnek. A leggyakrabban látogatott Anglia, Görögország és Spanyolország után Németország és Franciaország a legkedveltebb.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek