Connect with us

technokrata

A GeForce 4 versenytársa most akár 30 százalékkal olcsóbban

Laptop

A GeForce 4 versenytársa most akár 30 százalékkal olcsóbban

Az ATI új videokártyájának megjelenése alkalmából az eredetileg meghatározott árnál olcsóbban kínálja Radeonját.

Az ATI elkezdte szállítani All-in-Winder Radeon 8500-as kártyáit a forgalmazóknak (egyelőre csak Észak-Amerikában).

A gyártója által a játékosoknak szánt leggyorsabb grafikus kártyának nevezett eszköz nem csak a háromdimenziós játékok terén képes meggyőző teljesítményt és minőséget produkálni; több olyan jellemzője is van, ami többfunkcióssá teszi (TV adások nézése és rögzítése, digitális videoszerkesztés stb.). Természetesen ehhez egy olyan meghajtóprogramra volt szükség, ami mindezt biztosítja.

Egyébként ebben a szegmensben létezik egy másik ATI kártya is, az All-in-Wonder Radeon 8500 DV, ez még januárban mutatkozott be. Az új szereplő megjelenésével ennek 400 dolláros ára 300 dollárra mérséklődött. Így most a legújabb modell kerül 400 dollárba, ám ezért cserébe 128 MB-nyi DDR memória került a videokártyára.

A The Register információi szerint extra ráadásként az első hónapban 50 dollár visszajár a kártya árából, ráadásul további 100 dollárt kap vissza az, aki elküldi a cégnek korábbi videokártyáját (igaz, csak az Egyesült Államok és Kanada területén). S mindez vonatkozik a 64 MB-os modellre is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle