Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyvállalati szintű tűzfal az IBM iSeries Linux megoldásához a Symantec-től

Laptop

Nagyvállalati szintű tűzfal az IBM iSeries Linux megoldásához a Symantec-től

A Symantec Corp. bejelentette terveit az első nagyvállalati szintű, teljes alkalmazásfigyelő proxy tűzfal kifejlesztésére az IBM eServer iSeries Linux megoldásához.

A Symantec Enterprise Firewall for IBM eServer iSeries for Linux kombinálni fogja a Symantec díjnyertes tűzfalmegoldását az IBM középpiaci mainframe-jével, az eServer iSeries-zel. A Symantec Enterprise Firewall biztonsági architektúrája minimalizálja a sérülékenységet, és teljes biztonságot nyújt, teljes körű ellenőrzést tesz lehetővé az iSeries nagyvállalati környezetbe belépő és azt elhagyó információk felett.

„Az iSeries ügyfelek egyre fokozódó mértékben bővítik kiszolgálóik képességeit, hogy a feltörekvő e-kereskedelmi és Web-technológiák adta előnyöket kihasználhassák” – mondta Per Larsen, az IBM eServer megoldások alelnöke. „Az olyan tűzfalmegoldás beépítése közvetlenül a kiszolgálóba, mint a Symantec’s Enterprise Firewall for iSeries on Linux növeli a biztonságot, az önbizalmat és a központi kezelhetőséget.”

Az összetett internetes fenyegetések olyan tűzfal-technológiát igényelnek, melyek kifinomultabbak, mint egy hagyományos állapotfigyelő tűzfal. A rejtett fenyegetések ellen – mint a Code Red és a Nimda – nyújtott kiváló védelmét felismerve a Symantec Enterprise Firewall fejlett, teljes alkalmazásszintű ellenőrző motor készítését teszi lehetővé, és a szabályok automatikus szigorítását, mellyel a nagyvállalati hálózatokat ezektől a támadásoktól meg lehet óvni.

„A Symantec Enterprise Firewall for the IBM eServer iSeries Linux offering az iSeries ügyfeleknek a legmagasabb biztonságot nyújtja, mellyel megvédhetik központi üzleti és e-kereskedelmi alkalmazásaikat a nem kívánatos látogatóktól” – mondta Greg Gotta, a Symantec Corporation mérnöki részlegének alelnöke. „A Symantec Enterprise Firewallt könnyű beállítani, kezelni és karbantartani az intuitív kezelői felületen keresztül. Ezenkívül az adminisztrátor egy központi helyről kezelheti biztonsági szabályzatot a helyi és távoli tűzfalakon egyaránt, valamint biztonsági naplókhoz és kezelői jelentésekhez juthat.”

A Symantec Enterprise Firewall kulcsfontosságú eleme a Symantec Enterprise Security-nek, mely technológiát, globális válaszlépéseket és szolgáltatásokat nyújt tetszőleges méretű vállalkozásoknak, hogy saját informatikai biztonságukat kézben tarthassák. A Symantec széleskörű megoldása a legjobb terméket kínálja az átjárók, kiszolgálók és kliensek védelmére tűzfallal, vírusvédelemmel, behatolás-detektálással, sérülékenység-kezeléssel és virtuális magánhálózattal (VPN).

Az ügyfelek előnyhöz jutnak a Symantec globális kutatói hálózata által, mely az ügyfeleket 24 órás azonnali válaszlépés lehetőségével látja el bármilyen biztonsággal kapcsolatos támadás esetén. A Symantec Enterprise Security ügyfeleket ezenkívül az egyik legnagyobb professzionális biztonsági szervezet támogatja, biztonsági tanácsadást, biztonsági oktatást és menedzselt biztonsági szolgáltatásokat ajánlva.

A Symantec Enterprise Firewall for the IBM eServer iSeries Linux offering várhatóan az év második felében kerül a piacra, és az IBM és Symantec üzleti partnereken és értékesítési csatornákon keresztül kerül értékesítésre. A megoldás bétateszt programjában való részvételről bővebb információ a www.symantec.com/calendar/ibmiseries webcímen található.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés