Connect with us

technokrata

Első képek az új AmigaOS 4 operációs rendszerről

Laptop

Első képek az új AmigaOS 4 operációs rendszerről

Alig egy hónappal ezelőtt adtunk hírt a sokakban nosztalgikus érzést keltő Commodore Amiga újjászületéséről, most pedig a Hyperion, az új operációs rendszer (AmigaOS 4) fejlesztője közzétette az első screenshotokat.

Az Amiga Inc. partnercége, a Hyperion Entertainment megjelentette az első screenshotokat a 2002 nyarára ígért Amiga OS 4 operációs rendszerről. A képeken a grafikus felhasználói felületet (GUI), valamint a menük felépítését tekinthetjük meg. A Hyperion ígérete szerint a GUI testreszabható lesz, ezért a screenshotok csak egyfajta beállítást tükröznek. Újdonságnak számítanak az átlátszó menük, melyek akár egymást is lefedhetik.

A Hyperion közleménye szerint folyamatosan fog újabb screenshotokat elérhetővé tenni, amelyeken az operációs rendszer új funkcióit tervezik majd bemutatni. Az Amiga-rajongóknak ezért érdemes időnként visszalátogatni a kissé puritán weboldalakra.

Az AmigaOS 4 nem csak a nemsokára megjelenő AmigaOne.5 számítógépen lesz futtatható, hanem egy PPC gyorsítókártya segítségével akár régebbi modelleken is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle