Connect with us

technokrata

PC divat – ciki a hagyományos?

Laptop

PC divat – ciki a hagyományos?

Egyre többen választják a hagyományos PC-k helyett az Apple Computer új, lapos képernyőjű iMac-jeit. Annak ellenére, hogy a gépek ára az utóbbi időben folyamatosan emelkedett, a kereslet alig kielégíthető…

Meglepő adatokat közölt a minap az Apple Computer gazdasági osztályának szóvivője: az első negyedévben leszállított 813 ezer Macintosh közül 220 ezer iMac volt. A tavalyi utolsó negyedhez képest pedig 1,8 százalékkal növekedett az Apple termékeket vásárlók száma.

A siker egy része a cég értékesítési munkájának köszönhető: a vállalat az Egyesült Államokban 29 saját üzletében kínálja Apple-termékeit.

Ez azért is furcsa, mert az erős kereslet nyomán az Apple légi úton, Tajvanról szállítja a drága egységeket, a lapos képernyők alkatrészei a háromszorosukra drágultak, és az extra költségek fedezésére pedig 100 dollárral emelkedett az iMac-ek ára.

Annak ellenére, hogy az Apple azt ígéri, hogy ki tudja elégíteni a keresletet az új komputerekből, még mindig jelentős elmaradása van az iMac szállítása terén.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle