Connect with us

Hirdetés

technokrata

További DVD-készülék cserék, ezúttal ingyen!

Laptop

További DVD-készülék cserék, ezúttal ingyen!

A régebbi DVD-írásra alkalmas készülékek nagy része olyan hiányosságokkal rendelkezik, melyek mára már zavarólag hatnak. Több gyártó is felismerte ezt a problémát…

Tegnap adtunk arról hírt, hogy a HP kicseréli régebbi DVD-íróit 100 dolláros áron. Mára kiderült, hogy ezzel nincsen egyedül: a DVD+RW Alliance tagjai közül a Philips sem hagyja cserben termékeinek vásárlóit. Ráadásul a holland cég mindezt ingyenesen teszi elérhetővé mindazok számára, akik DVDR1000, DVDR1500 DVD+RW rögzítő berendezéssel rendelkeznek.

Azért lehet ingyenes ez a megoldás, mert a Philips egy olyan CD-t fog kiadni (még ebben a hónapban), mely tartalmazza a firmware frissítést. Az eszközbe behelyezett korong az ígéretek szerint automatikusan el fogja végezni ezt az eljárást. A frissítés révén olvashatóvá válnak a DVD+R lemezek s egy pár apróbb baki is javításra került. Ráadás gyanánt pár újabb funkcióval is bővülni fog a készülék, ám ezekről egyelőre nem látott hivatalos információ napvilágot.

Ezen frissítések csak a 2002 márciusa előtt gyártott termékekre lesznek elérhetők, az ezután készült modellek (valamint a DVDR980-as és a DVDR985-ös) ugyanis már ezt az új firmware-t tartalmazzák, így ezeknek nincsen szükségük a fejlesztésre.

További részletek a kapcsolódó linkekre kattintva érhetők el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés