Connect with us

technokrata

Nyereséges tartalomszolgáltatás bármi áron?

Laptop

Nyereséges tartalomszolgáltatás bármi áron?

Egyik fő konkurensének bekebelezése után egy újabb befektetői szerződéstől várja az egész internetes ágazatot sújtó recesszióból való kilábalását az Index.

Nem sokkal az után, hogy az Index.hu Rt. megvásárolta az Eurowebtől az Internetto márkanevet, az internetto.hu domaint, valamint az ezekhez kapcsolódó jogokat, és sikeresen bezárta a konkurensnek számító szerkesztőséget, úgy tűnik, révbe érnek a Webigen Rt.-vel folytatott befektetői tárgyalásai is.

Várhatóan május elején kerül aláírásra a szerződés, melynek célja az, hogy az Index.hu kilábaljon az internetes ágazatot sújtó recesszióból, és nyereségessé váljon az új tulajdonosok nyújtotta lehetőségek által.

A tervek szerint a Webigen új részvények kibocsátásával válik az Index.hu kisebbségi tulajdonosává, ami azt jelenti, hogy az új szolgáltatások és a részvényekért kapott összeg lehetővé teszi a tartalomszolgáltatás fejlesztését és az Index technológiai és kiszolgáló hátterének megerősítését, melynek feltétele a látogatottság félévenkénti megduplázódása.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle